Wat als jij denkt dat het schoon is, en een plaquekleuring toont aan dat het maar voor 50% klopt?

Gepubliceerd op 23 juni 2022 om 09:15

Dat zou toch vreselijk schrikken zijn? Je hebt het idee dat je goed bezig bent, alleen blijkt het resultaat bij lange na niet geweldig!

Dit was wat een moeder laatst bij ons in de praktijk overkwam. Ze begreep dat napoetsen belangrijk is en ze nam het heel serieus.

Bij de plaquekleuring bleek dat 50% van alle vlakken nog bedekt was met plaque.

Hoe zou jij reageren?

Deze moeder schrok zich rot. Ze was zo enorm teleurgesteld. Voelde zich een slechte ouder.

De emotie van deze ouder is zo begrijpelijk. Want je wilt alleen maar het beste voor je kindje. Je poetst na, omdat je wilt dat de mond van je kindje schoon is en daardoor een gaatjes-vrije-toekomst heeft.

Hoe kan je zeker weten dat je een super poetsouder bent?

Dat zal zaken die we in de training die ik heb ontwikkeld doornemen. Vragen zoals hoe jij het beste kan poetsen, welke strategie je het beste kan gebruiken. Hoe jij zelf kan zien dat het schoon is, buiten het gebruik van plaquetabletten.

Het gebruik van plaquetabletten is geweldig en ik adviseer ze je van harte aan. Hoe zou het zijn dat je de controle zelf in handen hebt, dus niet afhankelijk bent van de tabletten?

Als jij graag het goed doet, als je bezig gaat en niet voor verrassingen wil staan, dan zou ik graag met je samenwerken in de super poetsouder training.